Didactisch vernieuwend

SYMBIOSE is een nieuwe methode biologie voor de onderbouw havo-vwo. Aantrekkelijke leerwerkboeken in combinatie met goede digitale leeroplossingen maakt de methode tot een prima blended leermiddel.

Aandacht voor ecologie

SYMBIOSE kiest voor betere samenhang in de verdeling van de leerstof. En voor meer aandacht voor de samenhang tussen school en maatschappij, tussen mens en leefomgeving. En dus meer aandacht voor ecologie.

De leeropbrengst verhogen

SYMBIOSE streeft naar didactische vernieuwing door een beter samenspel tussen boek en online leerplatform. Praktische ondersteuning van de docent en hulp voor de leerling bij het ‘leren leren’ verhogen daarbij de leeropbrengst en het leergemak.

Spaced learning helpt bij begripsvorming, en feedback via diagnostische vragen geeft meer grip op het leren van jouw groepen. Dit laat zien dat SYMBIOSE niet alleen een prima biologiemethode is, maar ook veel aandacht heeft voor het leren zelf. Dat dit belangrijk is, leerden wij van BRICKS Biology in het tto.

Optimale support

Werken met SYMBIOSE doe je niet alleen. Iedere werkdag staat onze supportdesk klaar om je te helpen met mogelijke vragen. Zo is de volgende stap in leren altijd binnen je bereik.

Highlights

You have Successfully Subscribed!

INFO AANVRAGEN

Leuk dat je benieuwd bent naar SYMBIOSE! Laat je gegevens achter, we informeren je graag verder.

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!